Díky aktuálnímu rozhodnutí Sharpistu můžete nyní využít příležitost, kterou doposud měli jen korporátní klienti – využít řízený osobní a profesní rozvoj prostřednictvím platformy Sharpist, pod vedením profesionálního kouče.

Digitální platforma Sharpist spojuje profesionální koučink s průběžnými úkoly a přístupem ke knihovně vysoce kvalitních informací, inspirací a návodů v oblastech leadershipu, komunikace, osobního rozvoje, managementu. Nabízí unikátní souhrnné řešení vašeho osobního a profesního rozvoje prostřednictvím jediné aplikace a ověřeného procesu.

Jako Sharpist Digital Business Coach nyní mohu nabídnout tyto výhody i vám, mým přímým klientům.

Co znamená Sharpist koučink

Během pravidelných rozhovorů s profesionálním koučem budete mít příležitost získat potřebný nadhled, uvědomit si souvislosti, srovnat si myšlenky, přijít na neotřelé nápady. Po každém koučovacím rozhovoru pak pro vás spolu vybereme to nejvhodnější ze skvělé knihovny zdrojů podle vaší situace a cílů, co by vás v dané chvíli mohlo nejlépe posunout dále. Tyto informace a vaše ochota s nimi průběžně pracovat a experimentovat propojí naše jednotlivé koučovací rozhovory a podpoří vás na cestě za vašimi cíli koučování.

Více o výhodách a přínosech koučinku najdete zde.

Výhody Sharpist koučinku

Při Sharpist koučinku doplníte klasický koučink o navazující proces, který zahrnuje:

  • Informační články – přehledové i do hloubky jdoucí články v široké oblasti témat určené pro čtení či poslouchání. K dispozici máme mimo jiných i knihovnu getAbstract a MIT Sloan Management Review zahrnující nejlepší světové metodiky a doporučení v oblastech leadershipu, komunikace, osobního rozvoje, managementu.
  • Rozvoj sebereflexe a žurnálování – formuláře s inspirativními otázkami podporujícími vaši pozornost  a trvalé změny v chování a návycích.

Díky online koučinku pracujeme efektivně s časem nás obou. Ke koučovacímu rozhovoru vám stačí mobilní telefon s internetem a klidnější místo, kde se dokážete soustředit na náš rozhovor.

Jednoduché použití Sharpist

Vše k Sharpistu obsluhujete ze svého mobilního telefonu.

  • Koučink i doručování článků a rozvojových úkolů probíhá online prostřednictvím uživatelsky přívětivé aplikace pro mobilní telefony (Android, iOS).
  • Prostředí aplikace a informační zdroje jsou v anglickém nebo německém jazyce.
  • Koučink probíhá v češtině.
Sharpist screen | Koučování k úspěchu
Sharpist microtask | Koučování k úspěchu

Máte-li zájem o další informace k Sharpist koučování či již chcete začít, domluvte si prosím online nebo osobní Strategickou schůzku.

O Sharpist

Digitální platforma Sharpist spojuje profesionální koučink s přístupem ke knihovně vysoce kvalitních informací a návodů a vytváří skvělý ekosystém pro osobní a profesní růst váš či vašich zaměstnanců. Platformu Sharpist využívají s oblibou globální korporátní klienti, kteří tak pro své zaměstnance v jednotlivých zemích získají shodné prostředí, shodný rozvojový a koučovací proces, prověřené profesionální kouče a předpokládatelné výsledky.

Sharpist creates aha moments at scale. Builds the mobile platform that helps professionals pursue their careers with greater engagement, focus, and productivity. Sharpist turnkey learning and development solution combines 1:1 video coaching sessions with continuous micro-learning exercises. In a nutshell, Sharpist lets organizations scale world-class executive coaching to their entire workforce.

Více na www.sharpist.com