Ochutnejte profesionální koučování nad šálkem kávy.

Zatímco příznivé účinky kávy jsou všeobecné známé, s koučováním zatím nemá mnoho lidí osobní zkušenost. Proto zkušení certifikovaní koučové dávají během týdenní akce KÁVA S KOUČEM za symbolické pozvání na kávu „ochutnat“ a zažít koučování těm, kdo se chtějí lépe zorientovat ve své situaci, získat motivaci a podporu ke změně a chtějí poznat efekt koučovací metody.

Akce KÁVA S KOUČEM probíhá v týdnu od 1. do 10. října 2016.

JAK POSTUPOVAT?

  1. Rozmyslete si, čemu se chcete s koučem věnovat.
  2. Vyberte si svého kouče z Galerie koučů a domluvte si s ním termín koučování. Vždy uveďte, že se jedná o akci KÁVA S KOUČEM. Koučové zapojení do projektu KÁVA S KOUČEM mají certifikované vzdělání, praxi min. 100 odkoučovaných hodin a to co dělají, dělají z lásky k této profesi. Máte jistotu, že se setkáte s opravdovým profesionálním koučinkem.
  3. Na dohodnuté setkání opravdu přijďte, popř. se předem omluvte, že dorazit nemůžete.
  4. Na závěr setkání vyplňte zpětnou vazbu o svém zážitku a odevzdejte ji koučovi. Vaše zpětná vazba je zásadní pro další rozvoj akce.

Více informací o akci a galerii koučů naleznete na www.kavaskoucem.cz.

V případě, že se rozhodnete pro ochutnávku se mnou a  Koučováním k úspěchu, rezervujte si prosím svůj termín v online kalendáři prostřednictvím tlačítka níže.

Nastartujte úspěšné změny během 60 minut.
V životě, vztazích, práci, byznysu.
Pokud opravdu chcete.

6 logo vodorovne | Koučování k úspěchu